Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federația Română de Fotbal a lansat noile branduri pentru Liga 2 și Liga 3

razvan burleanu

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a anunțat, joi, în cadrul unei conferințe de presă, lansarea noilor branduri Liga 2 și Liga 3.

''Nu este vorba doar de două identități vizuale, de un logo sau altul, de un slogan sau altul, ci de noi branduri care vor duce la întărirea acestor campionate'', a arătat Burleanu, în fața jurnaliștilor prezenți la Casa Fotbalului.

Liga 2 va avea deviza ''Marea performanță începe aici'', iar Liga 3, ''Echipa ta, fotbalul tău'', conform Agerpres.

Citește și: România rămâne pe 47 în lume, în spatele Iranului sau Costa Ricăi

În continuare, președintele FRF a menționat: ''Este vorba de un program finanțat de UEFA, care va duce la succese pentru grupările din Liga 2 și Liga 3, atât din punct de vedere sportiv, dar și financiar''.

Burleanu a evocat în context, că mulți jucători importanți din țara noastră au plecat de la Liga 2, cum sunt Dorinel Munteanu, Ladislau Boloni, Mircea Rednic ori Dudu Georgescu, iar din actuala generație au fost amintiți Ciprian Tătărușanu, Ovidiu Hoban și Alex Chipciu.

''Dacă din Liga 2 vrem să facem un campionat de unde se vor selecta jucătorii pentru formațiile din Liga 1, la Liga 3 prioritatea este dezvoltarea comunității locale'', a subliniat Burleanu

Felix Grigore, managerul Departamentului Competiții din cadrul FRF, a spus la rândul său: ''Actuala administrație a făcut mult pentru cluburile din Liga 2 și Liga 3 de când a fost instalată. Dau ca exemplu eliminarea taxelor la copii și juniori, reducerea taxelor pentru Liga 2 și Liga 3 pentru viza anuală, reducerea TVA la bilete. Au fost date mingi și defibrilatoare. Lansarea noilor branduri va întări, cu siguranță, cluburile mai mici''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.