Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia azeră şi-a cerut scuze după ce selecţionerul De Biasi i-a insultat pe ziarişti

Gianni De Biasi

Federaţia de fotbal din Azerbaidjan şi-a cerut scuze după ce selecţionerul naţionalei acestei ţări, italianul Gianni De Biasi, i-a insultat pe ziariştii azeri la conferinţa de presă de după meciul pierdut duminică în deplasare în faţa Belgiei, cu 5-0, în preliminariile EURO 2024, scrie ziarul La Derniere Heure, potrivit Agerpres.

Secretarul general al Federaţiei a convocat ziariştii pe aeroportul Zaventem înainte de zborul de întoarcere. "Îmi cer scuze în numele Federaţiei", a spus Sarkhan Hajiyev înainte de a pleca spre Baku.

De Biasi a afimat: "N-am avut niciodată de-a face cu ziarişti atât de incompetenţi. Trebuie să fii prost ca să nu vezi evoluţia acestei echipe. Noi am făcut meciuri bune cu Belgia (pe teren propriu - n. r.), Austria şi Suedia. Lucrez cât pot de bine, dar cu un Fiat 500 nu pot să fac mai mult în faţa unor Ferrari sau Red Bull. Trebuie schimbate mentalităţile."

"Când voi pleca de la naţională, nu le voi duce dorul ziariştilor", a adăugat el.

Potrivit presei din Azerbaidjan, contractul lui De Biasi riscă să nu fie prelungit după acest incident, în ciuda victoriei istorice împotriva Suediei (3-0).

De Biasi a arătat o cu totul altă faţă înaintea meciului. Atunci, el l-a îmbrăţişat îndelung pe selecţionerul Belgiei, Domenico Tedesco (care are dublă naţionalitate germană şi italiană) şi a bătut palma cu toţi copiii care au intrat pe teren alături de un jucător azer.

16 ziarişti azeri au călătorit în Belgia la invitaţia Federaţiei.

De Biasi a fost între 2011 şi 2017 selecţionerul Albaniei, care s-a calificat sub comanda sa la EURO 2016, primul turneu final din istoria acestei reprezentative, ce a învins atunci România (1-0) în faza grupelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.