Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia franceză de baschet l-a avertizat pe Heurtel cu excluderea de la echipa naţională

Britannica.com
baschet
FFB a precizat într-un comunicat că jucătorii francezi au promis să nu semneze cu un club din ţara care a invadat Ucraina şi că excluderea în această situaţie intră în vigoare începând cu următoarele competiţii internaţionale, inclusiv JO 2024 de la Paris.

Zenit Sankt-Petersburg a anunţat pe contul său de Twitter că Heurtel ar fi semnat un contract pe un an cu opţiune suplimentară de încă un an.

FFB a indicat că este conştientă de faptul că jucătorul a avut contacte cu echipe străine, printre care se numără şi câteva din Rusia, dar a subliniat că ''în nici un moment nu a fost informată că a fost semnat un contract sau că urmează să semneze cu un club rusesc''.

La reuniunea jucătorilor francezi din luna iulie, dinaintea Europenelor, Heurtel a dat asigurări în scris că nu are niciun angajament cu un club in Rusia şi Belarus şi nici nu intenţionează să semneze.

Heurtel a fost unul dintre pilonii Franţei la Eurobasket 2022. În finala pierdută duminică în faţa Spaniei (76-88), el a marcat 16 puncte. Doar Evan Fournier l-a depăşit cu 23 de puncte.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.