Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia germană de fotbal a anunţat reluarea ligii a treia, începând de sâmbătă

Federaţia germană de fotbal (DFB) a anunţat luni reluarea ligii a 3-a, începând de sâmbătă, 30 mai, scrie dpa.

Într-o şedinţă extraordinară a DFB, 222 de voturi din 250 au fost în favoarea repornirii acestei divizii. Sezonul a fost întrerupt la mijlocul lunii martie, când mai erau de disputat 11 din cele 38 etape programate, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Gabriela Firea reacție privind candidatura lui Marcel Vela la Primăria Capitalei: Pentru mine, orice candidat este de luat în seamă

Clubul FC Halle transmisese DFB o scrisoare, prin intermediul avocatului său, în care califica incorectă decizia de reluare a sezonului pe 30 mai şi solicita amânarea restartului pentru 11 iunie.

O serie de cluburi, precum Halle, Magdeburg şi Carl-Zeiss Jena plănuiesc să apeleze la justiţie pentru a amâna startul ligii a treia pentru 11 iunie. Aceste cluburi susţin că laboratorul ales pentru examinarea testelor efectuate pe jucători are o întârziere în procedurile sale, astfel că perioada de izolare a fost prelungită şi jucătorii au avut mai puţin timp de antrenament.

FC Halle a reclamat alterarea condiţiilor competiţionale şi a cerut DFB să intervină pentru a impune condiţii egale pentru toate cluburile, cu cel puţin 14 zile de pregătire.

Citește și: Semnal grav al unui fost șef SIE: Anumiți lideri politici s-au folosit de coronavirus pentru a-și consolida puterea

Duminică, în etapa a 28-a ligii a treia, FC Halle, locul 16, prima echipă deasupra zonei de retrogradare, ar urma să joace în deplasare la Preussen Muenster, locul 18, în zona de retrogradare.

Jucătorii lui Halle s-au deplasat la Muenster pentru un stagiu de pregătire în carantină de o săptămână, prima lor acţiune după o pauză de două luni. În landul Sachsen-Anhalt, de unde face parte Halle, antrenamentele echipelor sunt interzise până miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.