Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia internaţională de ciclism vrea să facă economii în contextul pandemiei

ciclism

Federaţia internaţională de ciclism (UCI), care se confruntă cu o ''criză fără precedent'', potrivit preşedintelui său David Lappartient, a anunţat joi un plan privind reducerea cheltuielilor, inclusiv trimiterea în şomaj tehnic a angajaţilor, în contextul crizei generate de pandemia de coronavirus, scrie AFP, citată de Agerpres.

Conform sursei, Comitetul director al UCI a aprobat un ''plan de reducere a cheltuielilor'' constând în utilizarea formulei şomajului tehnic, în diferite procente pentru toţi cei 130 de angajaţi ai UCI şi ai Centrului Mondial de Ciclism, reducerea salariilor membrilor board-ului de conducere a Federaţiei, redimensionarea proiectelor de solidaritate destinate federaţiilor naţionale şi revizuirea contractelor cu furnizori de servicii şi consultanţi.

Citește și: Un tratament anti-COVID-19 a avut succes la șase pacienți în stare gravă din Israel

"UCI trece printr-o criză fără precedent de la cel de-al Doilea Război Mondial. Amânarea Jocurilor Olimpice şi Paralimpice de la Tokyo 2020, înmulţirea amânărilor sau anulărilor evenimentelor din calendarul internaţional şi incertitudinea cu privire la a doua parte a sezonului din acest an au un impact puternic asupra sportului nostru'', a spus Lappartient.

Aşa cum se ştie, toate cursele clasice din primăvară, inclusiv Paris-Nisa, Paris-Roubaix, Liege-Bastogne-Liege şi Turul Italiei, prima cursă din cele trei mari tururi, dar şi cursa Adriatica Ionica, din iunie, au fost anulate.

De asemenea, nu se ştie încă nimic despre soarta Mondialelor pe şosea din septembrie de la Aigle-Martigny (Elveţia).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.