Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia internaţională vrea să înfiinţeze un centru mondial de box în Cuba

The News Daily
IBA box amator
"Vrem să reconstruim întregul centru, pentru a face din acesta o instituţie internaţională de antrenament pentru boxeri din diverse ţări. IBA este gata să investească în reconstrucţie", a declarat Kremlev în timpul unei vizite la complexul respectiv, aflat la periferia capitalei cubaneze Havana.

"Cuba produce cei mai buni boxeri din lume", a spus fostul pugilist, care urmează să se întâlnească cu preşedintele Miguel Diaz-Canel, potrivit presei locale.

Kremlev a anunţat că o donaţie de 300 de perechi de mănuşi şi alte echipamente va ajunge în curând în ţară, pentru ca sportivii cubanezi să aibă "condiţii mai bune pentru antrenament".

Echipele de box frecventează în mod regulat şcoala cubaneză pentru a se pregăti pentru competiţii de nivel înalt, în special din Franţa, Spania, Germania şi Venezuela.

În plus, preşedintele IBA a promis că le va trimite pugiliştilor cubanezi înainte de sfâşitul anului, în numerar, suma premiilor câştigate la Cupa Mondială 2021 de la Belgrad. Aceste premii nu au putut fi livrate Cubei din cauza embargoului Statelor Unite asupra ţării insulare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.