Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia italiană de fotbal crede că Serie A s-ar putea relua la finalul lunii mai sau în iunie

facebook.com
Serie A

Preşedintele Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC), Gabriele Gravina, s-a arătat optimist, vineri, în legătură cu posibilitatea ca Serie A să se reia la finalul lunii mai sau la începutul lunii iunie, după ce a fost întreruptă pe 9 martie din cauza pandemiei de coronavirus, transmite EFE.

''Împart dorinţa ministrului Sportului (Vincenzo) Spadafora de a relua antrenamentele după 4 mai, cu toată atenţia şi garanţiile necesare'', a declarat Gravina într-un interviu pentru Radio Rai, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Ludovic Orban a luat foc! Șefii din Poliție i-au nesocotit ordinele

''Am pregătit un protocol sanitar pe care sâmbătă îl vom prezenta lui Spadafora şi ministrului Sănătăţii (Roberto) Speranza. Este drastic, atent, dar flexibil şi uşor de aplicat'', a explicat Gravina.

Serie A a fost suspendată pe 9 martie, după etapa a 26-a, iar Comisia medicală a FIGC, care s-a reunit ultima oară miercuri, a sfătuit cluburile ca jucătorii să se reunească după 4 mai şi să fie supuşi testării la coronavirus, pentru a vedea dacă toţi jucătorii sunt negativi.

Citește și: Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor - Ce este interzis să faci în această zi .

''Va exista o perioadă de control pentru a garanta rezultatele negative ale celor ce vor participa la meciuri. Dacă toate rezultatele vor fi negative, nu va exista pericol. Sunt necesare trei săptămâni pentru a fi complet sigure, astfel că la finalul lunii mai sau începutul lunii iunie se va putea juca'', a afirmat Gravina.

Preşedintele FIGC a recunoscut că Italia trece printr-un moment complicat, dar consideră că anularea sezonului în Serie A este o decizie exclusă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.