Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federatia Neguvernamentala Antidrog a inaugurat Centrul de Excelență

Federatia Neguvernamentala Antidrog
Federatia Neguvernamentala Antidrog centrul de excelenta

Federatia Neguvernamentala Antidrog (FNA) a inaugurat Centrul de Excelență la care au participat reprezentanți ai ministerelor, autorităților administrației publice centrale și locale, specialiști antidrog, medici, psihologi și jurișiti.

Scopul Centrului de Excelență este de pregătire a voluntarilor antidrog in 210 unități de învățământ din București, cu o medie de 10 elevi pe unitate de invățământ. Voluntarii vor fi liantul prin care FNA va transmite informațiile privind riscurile asociate consumului de droguri prin materiale specifice și va mobiliza comunitatea școlară la evenimentele extrașcolare si extracuriculare organizate de Federație, precum campionate sportive sau evenimente culturale. De asemenea în cadrul Centrului de Excelență vor fi organizate serate culturale, întâlniri ale Consiliului Municipal al Elevilor, dezbateri publice privind riscurile asociate consumului de droguri.

La eveniment din partea Ministerului Familiei a participat Secretatrul de Stat Anca-Miniodora Hendea, Agenția Națională Antidrog a fost reprezentată prin director Cms. Șef Poliție Ramona Dabija și Director Adjunct Cătălin Negoi-Niță, Inspectoratul Școlar al Municipiului București a fost reprezentat de Inspector General Vlad Drinceanu, Prof. Univ. Dr. Ecaterina Andronescu, Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București reprezentată prin Consilier Director General - Oana Gabriela Sivache, Federația Natională a Asociațiilor de Părinți – București reprezentată prin dl. Eugen Ilea, Palatul National al Copiilor din București reprezentat prin Director Prof. Teodora Bentz, Sindicatului Sanitas prin președinte dl. Viorel Husanu, Autoritatea Naționala de Protectie a Copilului, medici și psihologi, din partea Federației Neguvernamentăle Antidrog a fost reprezentată de președintele Executiv dl. Dorin Opreanu, Secretar General Bogdan Hotoboc, Av. Sarchizian Artin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.