Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia Română de Handbal, anunț de ULTIMĂ ORĂ despre starea de sănătate a Cristinei Neagu

CRISTINA NEAGU

Federaţia Română de Handbal a anunţat, în urma accidentării suferite la genunchiul drept de căpitanul naţionalei feminine, Cristina Neagu, în meciul cu Ungaria, că jucătoarea urmează a fi supusă unor teste amănunţite joi dimineaţă, pentru a fi stabilit diagnosticul, conform news.ro.

”În urma accidentării suferite în partida de astăzi contra Ungariei, căpitanului echipei naţionale a României, Cristina Neagu, i se vor efectua o serie de teste, mâine de dimineaţă, pentru a determina natura exactă a accidentării. Vă vom ţine la curent cu noi informaţii. Vă mulţumim că sunteţi alături de Cristina şi de echipa naţională!”, a anunţat FR Handbal.

Plecat după achitările de răsunet, readus la DNA pe uşa din dos: Anca Jurma şi-a luat consilier din camarila lui Kovesi (surse)

În minutul 52 al meciului România - Ungaria, la scorul 26-27, Cristina Neagu, 9 goluri până în acel moment, a fost faultată dur de unguroaica Szimonetta Planeta şi i-a ”fugit” genunchiul drept, fiind scoasă pe targă din teren şi transportată la spital.

FR Handbal nu a precizat dacă jucătoarea a rămas internată în spital.

Naţionala României a pierdut partida cu Ungaria, scor 29-31 (17-17), iar jucătoarele tricolore s-au arătat afectate de accidentarea Cristinei Neagu.

România are 6 puncte în grupa principală a II-a, locul 2 în prezent, şi aşteaptă finalul partidei Olanda (6) – Germania (4), care va stabili ierarhia finală şi cele două echipe calificate în semifinalele de vineri, de la Paris.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.