Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia Română de Judo înfiinţează un lot naţional feminin la Bucureşti

FR judo

Comitetul Director al Federaţiei Române de Judo a decis înfiinţarea unui lot naţional feminin, la Bucureşti, care să funcţioneze în paralel cu cel de la Cluj-Napoca, a anunţat, marţi, FRJ, potrivit Agerpres.

"În weekend-ul recent încheiat, în Poiana Braşov a avut loc ultima întâlnire a membrilor Comitetului Director din anul 2023. Aceasta a fost una de analiză şi luarea unor decizii importante pentru viitorul federaţiei.

Prima decizie luată a fost cea legată de participarea sportivilor noştri la competiţiile internaţionale şi stagiile de pregătire din prima parte a anului, cu obiective clar stabilite şi care, pentru componenţii Loturilor Olimpice, să ducă la calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris.

O a doua decizie majoră este aceea de înfiinţare la Bucureşti a unui nou Lot Naţional feminin, în paralel cu cel de la Cluj-Napoca, sub conducerea tehnică a antrenorilor Pintrijel Cristian şi Maria Marian. Din cadrul acestui lot vor face parte şi proaspătă medaliata cu bronz la Europenele de U23, Zuaznabar-Torres Amanda, dar şi campioana balcanică de tineret Jamez Romero Yudelsis", se arată într-un comunicat al federaţiei publicat pe site-ul oficial.

Totodată, membrii Comitetului Director al FRJ au decis mutarea lotului de tineret de la Oradea, la Piteşti, centrul argeşean dovedindu-se a fi unul dintre cele mai performante din ultimii ani.

"În vederea unei mai bune coordonări şi o intensificare a pregătirii, s-a decis mutarea lotului de tineret de la Oradea la Piteşti, avându-se în vedere că centrul piteştean a fost unul din cele mai performante în ultimii ani, printre care amintim un campion mondial de cadeţi şi numeroase alte medalii la campionatele mondiale, europene şi FOTE, numeroşi sportivi fiind promovaţi apoi la loturile de seniori ale României", precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.