Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federația Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România `Alexandru Ioan Cuza` - precizări referitoare la întâlnirea cu polițiștii locali

www.facebook.com
ump mihai viteazu

Consilierul pentru dialog social al ministrului de interne, colonelul Ionel Babus s-a întâlnit cu reprezentanți ai poliției locale

La data de 6 mai a.c. reprezentantul MAI a fost gazda întâlnirii organizate la invitația ministrului de interne Marcel Vela.

Alături de col. Babus a mai participat secretarul de stat in MAI, dl. Norocel Pompiliu Stroe.

Motivul întâlnirii l-a constituit faptul ca ministrul Vela a fost informat despre un protest al polițiștilor locali, urmare a unor distorsionari ale declarațiilor pe care domnia sa le-a făcut.

De asemenea, reprezentanții MAI au luat la cunoștința despre o serie de solicitări ale polițiștilor locali pentru ca aceștia sa poată fi asimilați și respectați asemenea polițiștilor din Poliția Română.

In cadrul discuțiilor s-a reiterat faptul ca ministrul de interne, precum și oficialii MAI sunt oameni ai dialogului, acestia lansând invitația unor permanentizari ale unor astfel de întâlniri, având in vedere multe misiuni comune pe care lucrătorii MAI le derulează împreuna cu Poliția locală.

Nu in ultimul rând, referitor la salarizare, s-a reamintit faptul ca fostul ministru de interne și vicepremier pentru securitate nationala generalul Gabriel Oprea - președinte de onoare al Federatiei Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România - este demnitarul care a introdus norma de hrana și pentru polițiștii locali, astfel salariile acestora ajungând la nivelul la care exista azi.

Precizările au fost făcute de Directorul de comunicare și purtător de cuvânt al UMPMV și FSDPR, Christian Ciocan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.