Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia Turcă de Fotbal spune că nu-l va da afară pe Mircea Lucescu după ce a ratat calificarea la Mondial

Getty Images
Mircea Lucescu

Federația Turcă de Fotbal a negat astăzi informațiile apărute în presa din Turcia, conform cărora Mircea Lucescu ar urma să fie demis din fruntea naționalei după ratarea calificării la CM 2018. "Dorim să comunicăm faptul că zvonurile din presă nu reflectă realitatea și negăm public veridicitatea acestora", e comunicatul emis de Federația Turcă, anunţă gsp.ro.

Mircea Lucescu a fost numit pe banca naționalei Turciei în luna august a acestui an. De la instalarea sa, turcii au înregistrat două înfrângeri (0-2 cu Ucraina, 0-3 cu Islanda), o victorie (1-0 cu Croația) și un egal (2-2 cu Finlanda). Turcia a ratat calificarea la CM 2018, terminând grupa I a preliminariilor pe locul patru, cu 15 puncte. "Eu sunt vinovat, nu jucătorii. Am mizat pe jucătorii experimentați, pe pe dorința lor de a juca poate ultimul turneu final din carieră. Împotriva Croației a funcționat, cu Islanda, nu. N-am avut nici timpul necesar să pregătesc foarte bine ultimele două meciuri.

Poate dacă ordinea lor ar fi fost inversă, să fi jucat întâi în Finlanda și apoi cu Islanda, lucrurile ar fi stat altfel", a declarat astăzi Lucescu în presa din Turcia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.