Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federer a mărturisit că nu a reluat antrenamentele

www.atp.com
federer nadal

Roger Federer nu a reluat antrenamentele în condiţiile în care competiţiile sunt întrerupte din cauza pandemiei de coronavirus, a mărturisit legendarul tenisman elveţian într-o conversaţie cu un fost mare jucător, brazilianul Gustavo Kuerten, scrie site-ul radioteleviziunii RTS, relatează Agerpres.

"Mă simt foarte bine fizic", a explicat Federer, care a fost operat la genunchi în luna februarie. "Nu văd însă niciun motiv să revin pe teren cât timp persistă incertitudinea în ce priveşte reluarea turneelor", a spus elveţianul.

"Important acum e să nu mă grăbesc ca să trec cu bine peste această operaţie. De îndată ce vom fi lămuriţi, când vom fi în faţa unor obiective bine conturate, atunci nu voi avea nicio problemă de motivaţie", a adăugat el.

Citește și: Numărul infectărilor cu coronavirus SCADE în continuare: DOAR 145 de NOI cazuri diagnosticate în 24 de ore/ 11.187 vindecați

Federer speră să nu fie nevoit să evolueze cu porţile închise: "Mi-e greu să-mi închipui să joc fără public. Cred că trebuie să aşteptăm momentul potrivit ca să începem să jucăm din nou. Ar trebui să ni se dea posibilitatea să jucăm pe stadioane care ar putea fi umplute la o treime sau la jumătate din capacitate."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.