Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federer și-a ales favoritul la Australian Open - Fără niciun fel de îndoială, Novak Djokovic este favorit

roger federer

Marele campion elveţian Roger Federer, deţinătorul trofeului la Melbourne, consideră că Novak Djokovic, liderul ATP, este favorit la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, care va începe pe 14 ianuarie. Sârbul a fost eliminat surprinzător vineri în semifinalele turneului de la Doha.

"Eu sunt unul dintre primii 10 favoriți și la fel sunt și alții. Nu cunosc tragerea la sorți încă, nu știu cine e oponentul meu în primul tur sau măcar dacă voi juca ziua sau pe timp de seară. În ceea ce privește numele celui care ar putea câștiga, știm cu toții cine sunt "suspecții principali". Eu doar fac parte din grămadă. Fără niciun fel de îndoială, Novak Djokovic este favorit. Indiferent de ceea ce s-a întâmplat la Doha, are un joc foarte puternic, ce a devenit și mai puternic în ultimele 5-6 luni ale anului trecut. E greu să bați un jucător de calibrul său, odată ce și-a intrat în mână", a declarat Roger Federer, sâmbătă, după ce a câștigat, alături de Belinda Bencic, Cupa Hopman.

Vineri, Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, a fost învins surprinzător, în semifinalele turneului de la Doha, de jucătorul de tenis din Spania Roberto Bautista Agut, locul 24 ATP. Aceasta a fost prima înfrângere pentru sârb în noul sezon, ultima suferită de Djokovic fiind în noiembrie 2018, în fața germanului Alexander Zverev, locul 4 ATP, atunci când a pierdut și titlul de la Turneul Campionilor 2018, competiție ce s-a disputat la Londra.

Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, va avea loc în perioada 14-27 ianuarie în Melbourne, Australia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.