Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federico Chiesa, Juventus Torino, a mers fără cârje după două luni de la grava accidentare suferită la ligamentele încrucişate de la genunchiul stâng

juvefc.com
chiesa juventus torino

Fotbalistul italian Federico Chiesa (Juventus Torino) a mers fără cârje după două luni de la grava accidentare suferită la ligamentele încrucişate de la genunchiul stâng şi a început numărătoarea inversă pentru reabilitarea sa completă, apreciată la şase luni, informează AFP, citat de Agerpres.

Pe 9 ianuarie, în meciul dintre Juventus şi AS Roma din Serie A, Chiesa a suferit o leziune la ligamentul încrucişat anterior, care a necesitat o intervenţie chirurgicală la Innsbruck (Austria), după două săptămâni.

Într-o înregistrare video postată pe reţelele de socializare, campionul european cu echipa Italiei a vorbit despre progresele sale: "Am început să mergem din nou...", a afirmat atacantul pe contul său de Instagram.

Chiesa, 24 ani, care a disputat 17 meciuri în acest sezon şi a marcat patru goluri în toate competiţiile, a părăsit şchiopătând terenul în minutul 32 al meciului disputat pe Stadionul Olimpic din Roma, în care Juventus a revenit spectaculos de la 1-3, marcând trei goluri în mai puţin de zece minute, câştigând cu 4-3.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.