Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Felix Bănilă anunță că Dincă a BLOCAT ancheta DIICOT - Cercetările la casa suspectului sunt suspendate din cauză că e internat

Inquam Photos / Bogdan Danescu
gheorghe dinca

Cercetările DIICOT sunt blocate de Gheorghe Dincă. Bărbatul a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, însă la reconstituire i s-a făcut rău. Ulterior, acesta a acuzat că a fost bătut de anchetatori, la momentul reținerii.

Citește și: În plin SCANDAL național, părinții Alexandrei au primit o scrisoare: 'Nimeni nu a făcut nimic deși se putea…'

"Noi desfășurăm cercetări cu toate mijloacele pe care le avem. Astăzi nu am făcut nicio percheziție domiciliară. Cercetarea la fața locului va fi reluată, ea a fost oprită. Cercetarea trebuie să fie făcută în fața inculpatului la fața locului, dar acesta este internat în spital.

Au fost găsite probe privind prezența victimei de 15 ani în mașină și în casă. Din ceea ce am văzut eu sunt planșe de la fața locului, Din ce am înțeles sunt niște gropi făcute cu mult timp înainte. Sunt niște tuburi, e un canal realizat pentru a-l ajuta să lucreze la diferite mașini, dar acolo nu au fost găsite probe. Se pare că a fost cooperant  da la momentul la care s-a încercat conducerea în teren la locul unde s-ar fi  cadavrul Luizei, însă inculpatul a devenit confuz. A declarat cu privire la prima victimă că ar fi aruccat-o în Olt, apoi a declarat că în Dunăre.Atunci când s-a încercat conducerea în teren a invocat că nu își mai amintește traseul, pe motiv că a mers noaptea pe un drum lăturalnic", a declarat Bănilă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.