Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plin SCANDAL național, părinții Alexandrei au primit o scrisoare: 'Nimeni nu a făcut nimic deși se putea…'

alexandra macesanu

Scrisoare emoționantă primită de părinții Alexandrei Măceșanu, din partea unei mame care și-a pierdut și ea fiica în împrejurări cutremurătoare. Scrisoarea vine din partea mamei uneia dintre artistele, care și-au pierdut viața în urma incendiului izbucnit la restaurantul Beirut din Constanţa, în urmă cu aproape cinci ani şi jumătate, anunță Antena 3.

”Cerul și florile plâng, sufletul meu și inima mea au suspinat, au durut, și lacrimile mi-au curs atunci când am aflat că Alexandra s-a înălțat la cer alături de îngerii care au dus-o în Grădina Maicii Domnului…

Citește și: OFICIAL Florian Bodog a rămas FĂRĂ titlul de doctor - Decizia a fost luată cu UNANIMITATE de voturi

Acum Alexandra e și ea un înger care va veghea și îi va ocroti pe cei dragi, în special pe tine, mamă cu sufletul sfâșiat de durere, revoltă și neputință!

Dar această neputință va fi înlocuită de alinarea sufletului dumneavoastră de bunul Dumnezeu în care trebuie sa credem și la care să ne rugăm neîncetat pentru ficele noastre pe care le vedem și le simțim doar în niște poze!

Scumpă mamă, ar spune Alexandra, eu de aici te voi veghea și te rog doar atât: «Să te rogi pentru mine şi pentru tine, să îți dea Dumnezeu putere să îmi faci tot ce este creștinesc și să te gândești că va veni o vreme când ne vom revedea».

Și eu mi-am pierdut fiica, pe Nicoleta, acum cinci ani și patru luni într-un incendiu unde cânta alături de alte doua fete nevinovate! Nico avea 22 de ani și celelalte fete 23 și respectiv 24 de ani. Au implorat să primească ajutorul și au avut speranța că le va salva cineva.

Nimeni nu a făcut nimic deși se putea…

De atunci viaţa mea, a familiei noastre, s-a schimbat… Încă nu am învățat sa trăim fără Nico și aşa va fi cât vom trăi”, este mesajul transmis de Marianei Sarkany.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.