Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Felix Magath este noul antrenor al echipei Hertha Berlin

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Tehnicianul Felix Magath, în vârstă de 68 de ani, a preluat conducerea echipei Hertha Berlin, duminică seară, contractul său fiind valabil până la finalul sezonului, potrivit news.ro.

“CV-ul lui Felix Magath vorbeşte de la sine. Am reuşit să găsim un antrenor care a dovenit de multe ori că are experienţa necesară pentru a face schimbările necesare ca să ne ajute în situaţia dificilă în care ne află,”, a declarat directorul Fredi Bobic.

“Am avut o discuţie foarte deschisă şi sinceră cu Fredi Bobic. Suntem cu toţii conştienţii de situaţia actuală şi sunt gata să ajut Hertha Berlin să îşi atingă obiectivul de a se menţine. Important pentru noi este să ne concentrăm total pe cele opt meciuri care mai sunt de jucat”, a afirmat şi Magath.

Felix Magath a pregătit ultima dată echipa Shandong Luneng, în 2017. De atunci, el a fost conducător la două cluburi. În perioada 2004-2007, Magath a antrenat Bayern Munchen, echipă cu care a câştigat cinci trofee.

Antrenorul Tayfun Korkut a fost demis de la Hertha Berlin, duminică, după trei luni şi jumătate de la numirea în funcţie, în urma rezultatelor slabe înregistrate. Ultimul meci al lui Korkut pe banca Herthei a fost, sâmbătă, o înfrângere, scor 0-2, pe terenul Borussiei Monchengladbach, în etapa a XXVI-a a Bundesliga, al cincilea eşec consecutiv. Două remize şi şapte înfrângeri în ultimele nouă meciuri a înregistrat Hertha, în campionat, în 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.