Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Felix Rache dă tonul: Liderii PSD s-au întrecut pe ei... două zile au bătut COVID-ul/ Ziua Presei este pe 1 sau pe 15, cand se dau banii de la partid

Facebook
felix rache

Zilele speciale de la începutul lunii Mai suprapuse peste situația de blocaj total pentru a combate răspândirea noului tip de coronavirus + chestiunile politice și economice la zi au dat un mix care l-au făcut pe Felix Rache, actual președinte județean al Pro România Buzău că nenorocitul de COVID poate fi bătut (chiar și temporar) și că cel puțin Ziua presei va deveni curând ceva obișnuit lunar pe Întâi și Cincisprezece ale lunii... când se dau banii de la partid:

Vezi și: Şeful Cancelariei prim-ministrului are veşti proaste: 'Există inclusiv posibilitatea prelungirii stării de urgenţă'

”Am sarbatorit 1 Mai, Ziua Internationala a Somajului Tehnic.

Guvernul nu are niciun plan, nici pentru criza de sanatate publica, nici pentru ceea ce urmeaza: criza economica.

Cum au numit un chelner la conducerea unui spital, macar mancarea la bolnavi sa se imbunatateasca, daca altceva nu se poate...

Ministrul Transportului anunta ca nu stie cand o sa putem zbura. Momentan, poti sa zbori numai daca esti culegator de sparanghel. Probabil iti dau proba de lucru la aeroport.

Din pacate, tara e bântuită de molimă și baronii PSD fac înțelegeri cu grofii de la UDMR. Au jignit diaspora, Ardealul vor sa-l dea, pe moldoveni i-au pierdut cu autostrada... Inca putin si PSD ajunge un partid regional, ca UDMR. Dacă ar fi dupa ei, ar mai pastra doar Teleormanul si inca 2-3 judete.

Voturile nu mai vin singure la PSD. Nu s-a mai intamplat de pe vremea lui Dancila ca PSD sa tina prima pagina ocupată. Numai ca de data asta s-au intrecut pe ei:

doua zile au batut Covidul.

Astazi e Ziua Presei, acum multi ani cand am sarbatorit-o, pentru prima data, la initiativa lui Mircea Toma, Sorin Ozon si a mea, nu ne-am gandit ca o s-o aniverseze si cei care scriau ca Dancila si Orban sunt cei mai buni.

Pentru ei, Ziua Presei este pe 1 sau pe 15, cand se dau banii de la partid.”, susține Felix Rache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.