Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia de 53 de ani din Covasna, depistată cu noul coronavirus după ce fusese la schi în Italia, a fost transferată la Cluj

Facebook
coronavirus ambulanta

Femeia de 53 de ani din Covasna, depistată cu noul coronavirus după ce fusele la schi în Italia, a fost transferată, miercuri, la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

Prefectul județului Covasna, Iulian Todor, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX că DSP Covasna a declanșat o anchetă epidemiologică în acest caz pentru stabilirea persoanelor cu care femeia a intrat în contact și izolarea lor.

Citește și: PMP solicită măsuri urgente: Trebuie construite mecanisme de izolare şi carantină în zonele de trecere a frontierei

"O femeie de 53 de ani din orașul Covasna a fost depistată pozitiv cu coronavirus și este transferată, miercuri, la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca. Aceasta a fost în excursie în Italia cu soțul și cu fiul și s-a întors în țară în 8 martie, intrând în izolare la domiciliu. A anunțat autoritățile că prezintă simptome, a fost testată iar rezultatul a ieșit pozitiv pentru coronavirus. Soțul și fiul femeii se află, în continuare, în autoizolare, s-au recoltat și de la ei probe și au fost trimise la București, dar rezultatele nu au venit încă. DSP Covasna a declanșat o anchetă epidemiologică în acest caz pentru stabilirea persoanelor cu care femeia a intrat în contact și izolarea lor", a declarat Todor.

Femeia ar fi fost plecată la schi în Italia împreună cu familia de la începutul lunii martie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.