Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie accidentată mortal în timp ce traversa pe marcajul pietonal şi pe culoarea verde a semaforului

accident rutier

Femeie accidentată mortal în timp ce traversa pe marcajul pietonal şi pe culoarea verde a semaforului

O femeie de 68 de ani din Galaţi a fost accidentată mortal în timp ce traversa o stradă din municipiul Galaţi, pe marcajul pietonal şi pe culoarea verde a semaforului, şoferul autoturismului implicat în accident fiind sub influenţa alcoolului, informează luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

"Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi s-a stabilit faptul că un bărbat cu vârsta de 56 de ani, domiciliat în municipiul Galaţi, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brăilei, având direcţia de deplasare către bulevardul George Coşbuc, când a ajuns la intersecţia cu strada General Alexandru Cernat, ar fi surprins şi accidentat grav o femeie cu vârsta de 68 de ani, din Galaţi, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal şi la culoarea verde a semaforului electric. La faţa locului au intervenit de urgenţă echipaje medicale de la SMURD Galaţi care au preluat victima în stare de inconştienţă şi au început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, aceasta a decedat", se precizează în informarea transmisă de IPJ Galaţi.

Conducătorul auto a fost testat pentru consumul de băuturi alcoolice, iar aparatul etilotest a indicat valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.