Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie de 64 de ani SPULBERATĂ de un motociclist pe trecerea de pietoni

Realitatea.net
trecere pietoni

O femeie de 64 de ani din Bistriţa a fost lovită, duminică dimineaţa, pe o trecere de pietoni din municipiu, de un motociclist de 28 de ani, care făcea parte dintr-un grup de motociclişti ce se deplasa pe unul din bulevardele principale ale oraşului.

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, victima era angajată în traversarea regulamentară a străzii, iar motociclistul nu consumase alcool.

"Un motociclist în vârstă de 28 de ani, din Rebrişoara, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Republicii din municipiu, a surprins şi accidentat o femeie de 64 de ani, din Bistriţa, angajată în traversarea regulamentară a străzii. Motociclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii rutieri au întocmit un dosar penal, în cadrul căruia se efectuează cercetări cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă, în vederea lămuririi modului de producere a accidentului rutier", a transmis IPJ.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud a precizat că pacienta a fost predată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa conştientă, stabilă, cu un traumatism cranio-cerebral şi o contuzie la mâna stângă, conform agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.