Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie din Cugir care a ieşit în oraş deşi se afla în izolare cercetată penal de procurori

dosar

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au înregistrat un dosar penal, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce o femeie din oraşul Cugir şi-a încălcat obligaţia de a se afla în izolare la domiciliu, potrivit unui comunicat transmis luni Agerpres.

Conform sursei citate, dosarul a fost înregistrat, luni, după ce poliţiştii din Cugiu s-au sesizat din oficiu, sâmbătă, cu privire la faptul că o femeie a încălcat măsura autoizolării la domiciliu.

Citește și: Câte cazuri de coronavirus sunt, în realitate, în România? Doar așa ajungi să fii TESTAT!

Femeia intrase în izolare luni, 16 martie, însă sâmbătă ea a fost identificată de poliţişti pe raza oraşulului Cugir, cu toate că ar fi trebuit să stea în casă până în 30 martie.

De menţionat că femeia a încălcat măsura izolării la domiciliu înaintea intrării în vigoare a Ordonanţei militare 2/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID -19, nefiind astfel introdusă în carantină.

Săptămâna trecută, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia Alba au fost înregistrate alte trei dosare penale deschise pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor. Toate anchetele deschise în aceste cauze vizează persoane din oraşul Cugir.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.