Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE: Femeie în stop cardio-respirator la Bistrița Năsăud, în urma unui accident rutier produs pe DN 17 D: drumul este blocat

accident rutier

Update:

Femeia de 49 de ani a fost resuscitată, stabilizată şi transportată cu elicopterul SMURD la o clinică din municipiul Târgu Mureş. Cei trei tineri au fost duşi cu ambulanţele la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii medicale suplimentare.

Știrea inițială:

Un grav accident rutier s-a produs, duminică după amiază, pe drumul naţional DN 17D, în zona localităţii Anieş din judeţul Bistriţa-Năsăud, unde două autoturisme s-a ciocnit violent. În urma accidentului o femeie de 49 de ani a rămas încarcerată, fiind scoasă din maşină în stop cardiac şi aplicându-i-se manevre de resuscitare. La ora transmiterii acestei ştiri drumul este blocat, informează News.ro.

Potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în accidentul produs pe DN 17D au fost implicate două autoturisme, care au intrat în coliziune laterală.

„În urma impactului au rezultat 4 victime, dintre care o persoană este inconştientă, pentru aceasta urmând a ateriza un elicopter SMURD. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind scăzute, informează Centrul INFOTRAFIC.

Potrivit ISU Bistriţa-Năsăud, femeia inconştientă are 49 de ani şi a fost scoasă de către echipajele de descarcerare din maşină. Ea se află în stop cardio-respirator şi i se fac manevre de resuscitare.

Conform ISU, celelalte trei victime, cu vârste de 17, 18 respectiv 21 de ani, au suferit politraumatisme fără a le fi pusă viaţa în pericol.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.