Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie rănită după ce un şofer băut a intrat cu maşina într-un copac, în județul Neamț

observatorulph.ro
accident

O femeie în vârstă de 39 ani a fost rănită după ce maşina în care se afla a intrat într-un copac, în noaptea de duminică spre luni, în localitatea Gârcina.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu, a declarat că şoferul automobilului se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un tânăr de 21 de ani, din Gârcina, conducea un autoturism, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ieşind în afara părţii carosabile şi intrând în coliziune cu un pom. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unei femei de 39 de ani, pasager în autoturismul în cauză. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru infracţiunile de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.