Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie salvată în ultimul moment de pompieri din locuinţa sa cuprinsă de incendiu

incendiu pompieri

O femeie a fost salvată de pompierii arădeni, care au reuşit să o scoată în ultimul moment din locuinţa sa cuprinsă de incendiu, victima suferind o uşoară intoxicaţie cu fum, motiv pentru care nu a putut să iasă singură din casă, informează  Agerpres.

Femeia are 76 de ani şi locuieşte într-o casă din municipiul Arad, iar o încăpere a locuinţei a luat foc, luni, în urma unui scurtcircuit.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, femeia a fost extrasă din locuinţă şi preluată de echipajul medical SMURD, fiind conştientă şi cooperantă. Ea a suferit o intoxicaţie cu fum şi a spus că din acest motiv s-a simţit ameţită şi nu a mai fost în stare să iasă din casă.

Victima a primit îngrijiri medicale la faţa locului, pentru că a refuzat să plece la spital şi să îşi lase casa nesupravegheată.

Pompierii au stins focul înainte ca acesta să cuprindă toată casa, însă o cameră de 20 de metri pătraţi a fost distrusă de flăcări.

Sâmbătă, tot în judeţul Arad, în oraşul Chişineu-Criş, o femeie în vârstă de 82 de ani a fost găsită decedată într-o anexă a gospodăriei sale care a fost distrusă de un incendiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.