Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeie târâtă din mașina de poliție și linșată de o mulțime furioasă: Era bănuită de violarea și uciderea unei fetițe

el universal
Femeie linsata Mexic

O mulțime furioasă a scos din mașina de poliție o femeie și a bătut-o cu brutalitate până la moarte, în fața polițiștilor. Femeia linșată era suspectată de răpirea și uciderea unei fetițe de opt ani. Deși a numit trei suspecți în cazul morții fetiței, între care și această femeie, poliția nu i-a arestat pe niciunul. Membrii familiei au condus mulțimea furioasă să bată femeia până la moarte, dar și pe cei doi bărbați suspecți. Femeia a murit la spital din cauza rănilor.

 

Imagini îngrozitoare surprinse în Mexic au dezvăluit momentul în care o mulțime furioasă a târât o femeie suspectată de răpirea și uciderea unui copil dintr-o mașină de poliție și a bătut-o până la moarte în orașul turistic mexican Taxco, potrivit Daily Mail.

Femeia fără nume a fost târâtă de poliție, după ce ar fi fost surprinsă pe o înregistrare video de supraveghere în timp ce ajuta un bărbat să arunce cadavrul lui Camila Gomez Ortega, care dispăruse miercuri.

Sătenii au scos-o pe femeie din mașina de poliție și au început să o lovească și să îi rupă hainele.

'Ne-am săturat', a declarat pentru Associated Press o femeie care s-a identificat ca Andrea. 'De data aceasta a fost vorba de o fetiță de 8 ani'.

Fata a fost găsită moartă la periferia orașului în aceeași zi

 

'Acesta este rezultatul guvernului prost pe care îl avem. Nu este prima dată când se întâmplă așa ceva, dar este prima dată când oamenii au făcut ceva'. Imagini îngrozitoare au dezvăluit momentul în care o mulțime furioasă a târât din mașina de poliție un presupus răpitor și ucigaș de copii

Frustrarea a crescut de când Camila a dispărut miercuri, după ce familia ei a lăsat-o să meargă la casa unui vecin să se joace.

Ulterior, a apărut o înregistrare video de supraveghere în care se vede o femeie din același cartier cărând un coș cu haine într-un taxi și ajutând un bărbat să transporte un pachet, despre care se crede că este vorba despre fetiță, în portbagajul taxiului, potrivit publicației mexicane Excelsior.

 

O autopsie a arătat că fata a fost violată și asfixiată, a relatat publicația.

 

Membrii familiei victimei au reușit să identifice cu exactitate locuința presupușilor criminali. Aceștia au implorat autoritățile să îi aresteze, însă poliția nu s-a mișcat. În schimb, mulțimea a luat cu asalt locuința, unii bărbați fiind văzuți cățărându-se pe acoperișul casei pentru a-i forța pe presupușii ucigași de copii să iasă afară.

Camila Gomez Ortega, în vârstă de 8 ani, a dispărut miercuri, după ce a mers să se joace în casa vecinului său Familia ei a raportat imediat dispariția ei. Cadavrul ei a fost descoperit a doua zi la periferia orașului Taxco, Mexic. Ea fusese violată și sufocată, potrivit presei mexicane

O înregistrare video de supraveghere a arătat o femeie care transporta un coș cu haine într-un taxi care a fost ulterior legat de dispariția Camillei. Aceeași femeie a fost văzută ajutând un bărbat să încarce un pachet, despre care se crede că ar fi cadavrul Camillei, în portbagajul taxiului.

În cele din urmă, poliția a intervenit, în timp ce trioul a fost forțat să iasă din casă, acceptând să fie luați  în custodie. În ciuda faptului că au plasat-o într-o camionetă a poliției, oamenii din oraș pot fi văzuți zgâriind-o pe femeie până când, în cele din urmă, au reușit să o scoată din camionetă.

Un ofițer a încercat să o tragă înapoi înăuntru, dar în cele din urmă a cedat corpul ei mulțimii

 

Poliția a stat deoparte și a asistat la bătaia ei și a altor doi bărbați suspectați de moartea Camillei, până când mulțimea a terminat cu ei. Femeia a fost dusă la spital, unde a murit din cauza rănilor suferite.

Uciderea publică a femeii a coincis cu sărbătorile din Săptămâna Mare, care atrag mulți turiști în oraș.

'Nu m-am gândit niciodată că într-un loc turistic precum Taxco vom avea parte de un linșaj', a declarat Felipa Lagunas, o profesoară de școală primară din localitate. 'Am văzut-o ca pe ceva îndepărtat, în locuri departe de civilizație ... Nu mi-am imaginat niciodată că comunitatea mea va trăi așa ceva într-o zi atât de specială'.

Cunoscută sub numele de Tierra Caliente sau 'Ținuturile fierbinți', regiunea a fost controlată de aproximativ 40 de carteluri și bande de traficanți de droguri care se luptă pentru controlul producției de marijuana și heroină din acea zonă. În această parte a Mexicului, organizațiile criminale conduc spectacolul, prăduindu-se de localnici și ucigând pe oricine nu plătește pentru a juca după regulile lor.

 

 

 

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.