Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fenechiu: Solicitarea PSD ca Turcan să-și dea demisia este exagerată și lipsită de fair-play

rfi.ro
daniel-fenechiu

Solicitarea PSD ca Raluca Turcan să-și dea demisia din Guvern în scandalul azilelor este "cu totul inadmisibilă și nepartenerială", spune liderul senatorilor PNL, Daniel Fenechiu. Zeci de controale au fost lansate de autorități în toată țara, în scandalul azilelor. Între timp, am asistat la primele demisii politice la nivel înalt: Marius Budăi și Gabriela Firea, ambii de la PSD. Acum, social-democrații cer ca și un ministru liberal să-și dea demisia, mai exact Raluca Turcan, care atunci când era ministrul Muncii a acreditat unul dintre azilele cu probleme din Voluntari.

Daniel Fenechiu critică la RFI poziția PSD: "Mie mi se pare solicitarea PSD exagerată, lipsită de realitate și de fair-play, datorită faptului că în momentul ăsta, să soliciți demisia unei persoane care în calitate de ministru în urmă cu ani de zile, a acreditat în baza unor informații și verificări făcute de alții un azil mi se pare cu totul și cu totul inadmisibilă și nepartenerială".

 

Liberalul dă de înțeles că nu PNL trebuie să deconteze scandalul azilelor: "Ce mă surprinde pe mine în toată povestea asta este teoria PSD-ului că dacă de la noi au plecat unii, trebuie să plece cineva și de la PNL, nu de alta dar fiind în coaliție, trebuie să decontăm împreună un scandal care așa cum se vede, a fost generat de modul în care și-au făcut treaba alți lideri decât cei din PNL".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.