Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fenomen CIUDAT în plin val 5, într-un județ: Numărul persoanelor cu COVID-19 spitalizate a scăzut, deşi cel al infectărilor a crescut

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam pacient terapie intensiva spital medic

Numărul persoanelor cu COVID-19 internate în spitalele din judeţul Olt a scăzut în ultima săptămână, ajungând vineri la 12, deşi numărul infectărilor a fost în creştere, de la câteva cazuri noi zilnic săptămâna trecută, la câteva zeci de cazuri noi zilnic în săptămâna în curs, potrivit informaţiilor transmise de Direcţia de Sănătate Publică (DSP).

În judeţul Olt, vineri erau internate în spitale 12 persoane cu COVID-19, unul dintre aceşti bolnavi primind îngrijiri într-o secţie ATI, în timp ce la finalul săptămânii trecute erau 15 pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2 internaţi, dintre care trei în secţii ATI.

Numărul infectărilor cu noul coronavirus a crescut în judeţul Olt zilnic, de la un singur caz nou raportat la începutul săptămânii trecute, la 33 de cazuri noi raportate vineri.

Totodată, în ultimele două săptămâni,126 de persoane s-au vindecat de COVID-19 iar cinci persoane, toate cu mai multe afecţiuni, au decedat în spitale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.