Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fenomenul misterios apărut pe cerul Sibiului, nopți la rând: Ce a declanșat, de fapt, nebunia cu OZN-uri de pe internet

oradesibiu.ro
fenomen misterios Sibiu OZN

Fenomenul misterios apărut pe cerul Sibiului, nopți la rând: Ce a declanșat, de fapt, nebunia cu OZN-uri de pe internet

Un obiect misterios apărut pe cer, nopți la rând, în Sibiu, le-a dat bătăi de cap localnicilor, neștiind ce ar putea fi. Acesta a fost descris ca o minge luminoasă.

În ultimele nopți, locuitorii orașului Sibiu ar fi observat pe cer o lumină puternică, care se "mișca treptat". Fără să știe cu exactitate despre ce ar fi vorba, oamenii și-au dar cu părerea cu privire la identitatea obiectului care li se arată în ultima perioadă, în fiecare noapte, potrivit presei locale

S-a vorbit despre OZN-uri

Unii dintre ei cred că ar fi vorba de un OZN. "Erau la un moment dat mai în dreapta imaginii și s-au mișcat până în locul unde le-am prins în poză și au rămas acolo. Au apărut la ora 12 și până la 2 când am plecat au rămas tot acolo. Le-am văzut de pe panoramă.

Lampioane nu puteau fi pentru că nu ar fi stat pe loc și nici drone, deci nu știu precis. Poate OZN?”, a spus unul dintre localnicii care s surprins totul.

Subiectul este dezbătut și pe rețelele de socializare, acolo unde au apărut mai multe păreri. "Era mare cam cât o minge. Am fost prea entuziasmată, întâi m-am speriat, crezând că e un avion în flăcări, apoi m-am dus după telefon și așa agitată, am dat click pe cameră, dar nu pe video. Apoi în câteva secunde s-a făcut ca un halou de lumină colorată, ca un curcubeu în jur și a început să plece”, a scris o persoană.

"Este OZN, am văzut și eu, dar dacă spui la alții te consideră nebun. Culmea că am găsit videoclipuri pe net cu așa ceva”, a mai scris o altă persoană.

Pe de altă parte, au fost și persoane care au încercat să explice totul logic. "Posibil să fi fost o lansare americană de rachete, ei au fusul orar diferit de al nostru.

Posibil să fi prins momentul în care se desparte racheta de propulsie, în momentul respectiv lasă o aură, fiindcă propulsia este pe hidrogen lichid și se formează apa ca și fum, iar refracția poate cauza un curcubeu”, a explicat o altă persoană, potrivit oradesibiu.ro, anunță anten3.ro.

Misterul a fost elucidat

Unul dintre reprezentanții Păltiniș Arena elucidează misterul cu privire la fenomenul straniu de pe cerul Sibiului. „Luminile sunt de la nocturna de la Pârtiile din Păltiniș. Pe timp de noapte, lumina de la pârtii se vede chiar și de pe autostradă. Nocturna se vede mai pronunțat pentru că am investit în schimbarea proiectoarelor. Și în anii trecuți se vedea nocturna din oraș, dar acum se vede mai bine pentru că aproape toate becurile au fost schimbate cu becuri LED”, a declarat Dan Gherman, de la Păltiniș Arena.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.