Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fernando Alonso şi Sebastian Vettel, foști campioni mondiali, în competiţie directă pentru un loc în Formula 1

facebook.com
Red Bull Formula 1

Fernando Alonso (campion mondial în 2005 şi 2006) şi Sebastian Vettel (campion mondial în 2010, 2011, 2012 şi 2013) nu au în acest moment locul asigurat în Formula 1 în 2021, iar cei doi sunt în competiției directă.

Dacă în privinţa lui Alonso situaţia e oarecum normală, spaniolul plecând de la Renault la finalul lui 2018, în ceea ce îl priveşte pe Vettel situaţia este una neaşteptată, după ce germanul a fost timp de 5 ani numărul 1 la Ferrari, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Rareș Bogdan dă semnalul: E momentul!

Sebastian Vettel a anunţat că va pleca de la Ferrari la sfârşitul acestui sezon, urmând să fie înlocuit de Carlos Sainz. Conform Gazzetta dello Sport, Vettel este luat în calcul pentru un scaun la Aston Martin, celălalt nume de pe listă fiind Fernando Alonso. Pentru Alonso o opţiune rămâne revenirea la Renault, cea care l-a pierdut pe Daniel Ricciardo. Australianul a semnat deja cu McLaren.

Cei de la Racing Point îşi vor schimba denumirea în Aston Martin din sezonul următor, iar jurnaliştii italieni dezvăluie că negociază deja cu Vettel posibilitatea unui contract pe mai mulţi ani.

În cazul în care Vettel îşi va da acordul să meargă la Aston Martin, germanul fiind în pole-position, sau Fernando Alonso va reveni în F1 la constructorul britanic, cel care îşi va pierde scaunul în Formula 1 în 2021 este Lance Stroll. Mexicanul Sergio Perez rămâne sigur de locul său şi datorită contribuţiei sale de 15 milioane de euro la bugetul echipei prin intermediul sponsorilor săi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.