Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festival de teatru independent pentru copii, cu ateliere și salon de carte, în weekend, în Capitală

Kidsout
copii pictura

Festivalul de teatru independent pentru copii Povești de Festival, care prezintă zece spectacole, zece ateliere, un salon de carte pentru micuți și o expoziție de marionete, va avea loc sâmbătă și duminică, în București.

Festivalul se află la prima ediție și este destinat deopotrivă copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani, dar și pasionaților sau specialiștilor în teatru.

Vezi si: A început epurarea în Guvern: copiii fruntașilor PSD și-au luat zborul + Ludovic Orban și-a numit șeful Cancelariei Prim-Ministrului

Evenimentul cuprinde o secțiune competițională, cu zece producții de teatru pentru copii din genuri variate (dramatic, liric, coregrafic, teatru de păpuși). Juriul competiției este format din Felicia Filip, directorul Operei Comice pentru Copii, Alina Teodorescu, director adjunct ExpoArte, Daniela Mihovici, directorul Teatrului de Păpuși din Brăila, regizoarea Daniela Andrei și actorul Cosmin Seleși.

De asemenea, manifestarea va include o secțiune necompetițională, în care copiii se vor putea bucura de cele zece ateliere de teatru (mișcare scenică, improvizație, muzică, recunoașterea emoțiilor etc.), dar și de o expoziție de marionete și un salon de carte dedicat lor. Editurile prezente sunt Litera, Corint, RAO, Editura Didactică Publishing House, Cutiuța cu povești, Carusel.

Festivalul va avea loc sâmbătă și duminică, între orele 11.30 - 19.00, în complexul Sun Plaza.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.