Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul AstroFest, în Parcul Crângaşi

technohoop.com
astronomie, pitica alba, univers, cosmos, planeta, soare

Festivalul AstroFest, în Parcul Crângaşi.

Cel mai mare festival de ştiinţă, astronomie şi explorare a spaţiului din România, AstroFest, va avea loc, sâmbătă, în Parcul Crângaşi, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Sectorului 6 transmis, vineri, AGERPRES, festivalul va începe la ora 11,00. Bucureştenii interesaţi pot veni să privească cerul prin telescoape: Monstrul de 400 de milimetri al Astroclubului (Bucureşti), Balaurul de 362 de milimetri al AstROmania (Cluj), micul Hubble şi Robotul Ion.

În programul festivalului se regăsesc şi o piesă de teatru pentru copii, un recital de chitară, show-uri de ştiinţă distractivă. Vizitatorii vor putea participa şi la experimente ştiinţifice.

La eveniment vor fi prezenţi cosmonautul Dumitru Prunariu, care va oferi autografe, dar şi "vânătorul de eclipse" Cătălin Beldea.

De la ora 20,30, trupa Fără Zahăr va susţine un concert. Accesul este gratuit.

Evenimentul este organizat de Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European, împreună cu Revista Ştiinţă&Tehnică şi Asociaţia Science&Technology.

Primăria Sectorului 6 aminteşte că vineri a început Poli AutoFest, la Universitatea Politehnica Bucureşti. Festivalul se desfăşoară până duminică, iar accesul este gratuit, în baza unui parteneriat pe care Primăria Sectorului 6 îl are cu UPB.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.