Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul de film de la Cannes: Shakira, Kylie Minogue şi trupa Maneskin, prezenţi la avanpremiera filmului 'Elvis'

repaircafecannes.org
Festivalul de Film de la Cannes

Rockul şi strălucirea şi-au dat mâna miercuri pe covorul roşu la Cannes pentru avanpremiera filmului "Elvis", la care au participat vedete ale muzicii precum Shakira, Kylie Minogue, Ricky Martin sau trupa italiană Maneskin, care a colaborat la coloana sonoră a noului film al lui Baz Luhrman, relatează EFE.

Actorul Austin Butler, ales pentru a-l interpreta pe regele rock and rollului şi Tom Hanks, care îl interpretează pe managerul său, au fost prezenţi la eveniment alături de regizorul australian, de Priscilla Presley, soţia lui Elvis, şi de actriţa care îi dă viaţă pe marele ecran, Olivia DeJonge, potrivit Agerpres.ro.

Butler, actorul relativ necunoscut ales pentru acest rol la care aspirau mulţi tineri de la Hollywood, precum Miles Teller, Ansel Elgort sau cântăreţul Harry Styles, a asigurat în faţa camerelor că timp de doi ani a trăit în pielea lui Elvis: "A fost singura mea preocupare, am dat totul".

Shakira, într-o rochie neagră stil Hollywood clasic, s-a oprit şi ea în faţa camerelor pentru a-şi exprima entuziasmul faţă de acest film, care va face ca "regele" să fie cunoscut generaţiilor tinere. "Copiilor mei de exemplu", a precizat artista columbiană.

Kylie Minogue a îmbrăcat de asemenea o rochie neagră cu corset şi transparenţe, în timp ce membrii grupului rock Maneskin au purtat costume extravagante aurii.

Pe covorul roşu a fost din nou prezentă Sharon Stone, de data această într-o rochie roşie, precum şi top modelul Kaia Berger, fiica lui Cindy Crawford.

Adriana Lima, fostă "angel" la Victoria's Secret şi însărcinată la 40 de ani, a purtat o ţinută de inspiraţie orientală care i-a lăsat burtica la vedere, în timp ce actriţa Noomi Rapace a purtat o rochie în alb şi negru cu imprimeu floral şi mănuşi roşii.

Noul film al lui Baz Luhrman, ale cărui filmări şi premieră au fost de mai multe ori amânate în contextul pandemiei de coronavirus, va ajunge pe marile ecrane vara aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.