Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul Eurockeennes va reveni cu o mini-ediţie programată în perioada 20-24 iulie în Franța

Motion Array
Franta steag

Festivalul Eurockeennes, organizat în oraşul francez Belfort şi a cărui versiune tradiţională a fost anulată în acest an din cauza restricţiilor sanitare, va reveni totuşi în 2021 cu o mini-ediţie programată în perioada 20-24 iulie, la care vor putea să asiste până la 1.000 de spectatori pe zi, au anunţat miercuri organizatorii evenimentului, citaţi de AFP.

Tema acestei mini-ediţii intitulate "Les Eurockeennes en residence secondaire" este expatrierea, ce va fi evidenţiată prin intermediul unor artişti care au "un accent, un accent străin sau un accent vizual", a anunţat directorul general al evenimentului, Jean-Paul Roland.

Decizia de a organiza acest mini-festival - în contextul în care Eurockeennes atrage de obicei aproape 130.000 de spectatori - "reprezintă o urmare a celor mai recente anunţuri guvernamentale, căci noi eram deja în blocurile de start, aşteptam acele anunţuri, care ne-au permis să rafinăm lucrurile", a explicat Jean-Paul Roland.

"E un mic tur de forţă, pentru că vom anunţa programul pe 1 iulie, iar după 20 de zile vom deschide festivalul. Şi nu vom face 'doar o mică ediţie' datorită circumstanţelor, pentru că rămânem foarte ambiţioşi, după cum veţi putea să vedeţi odată cu anunţarea line-up-ului", a adăugat el.

Limita de spectatori a fost fixată la 1.000 de persoane pe zi, care nu vor avea nevoie de un paşaport sanitar pentru a asista la concertele organizate pe două scene amenajate pe insula Malsaucy. Spectatorii vor rămâne în picioare şi nu vor trebui să respecte distanţarea fizică, scrie Agerpres.ro.

Programul acestei mini-ediţii va fi anunţat pe 1 iulie, iar Jean-Paul Roland, fără să divulge nume, a precizat deja că vor exista două-trei trupe live şi patru DJ în fiecare zi a festivalului.

Un efort a fost făcut şi în privinţa preţului biletelor, accesibile începând de la 10 euro pentru spectatorii sub 18 ani, a precizat directorul evenimentului.

Festivalul Eurockeennes 2021, programat iniţial în perioada 1-4 iulie, avea drept capete de afiş trupa Muse, DJ Snake şi grupul Massive Attack, înainte de a fi anulat la începutul lunii aprilie din cauza pandemiei de COVID-19.

Organizatorii au anunţat deja că trupa rock Muse va fi menţinută cap de afiş pentru ediţia de anul viitor, când grupul britanic va susţine un concert pe 3 iulie 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.