Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul internaţional Canneseries va reveni în 2022 la perioada obişnuită

twitter.com
canneseries

Festivalul internaţional Canneseries, dedicat producţiilor de televiziune şi online, va reveni în 2022 la perioada obişnuită de desfăşurare alături de evenimentul MipTV, informează News.ro.

Cea de-a cincea ediţie a Canneseries va avea loc în perioada 1 - 6 aprilie 2022, în timp ce MipTV, longevivă piaţă internaţională de televiziune şi una dintre cele mai mari din lume, centrată pe achiziţii şi vânzări de programe, între 4 şi 6 aprilie.

Din cauza pandemiei, ediţiile 2020 şi 2021 au fost mutate în toamnă. A patra ediţie a Canneseries va avea loc între 8 şi 13 octombrie 2021, împreună cu Mipcom.

Canneseries va găzdui şi un program paralel de dezvoltare a serialelor. Nu a fost menţionat dacă toate evenimentele cuprinse vor avea loc cu prezenţă fizică sau dacă va exista şi un segment online.

Anul trecut, premiul pentru cel mai bun serial a fost câştigat de „Partisan”, dramă cu Fares Fares în rol principal, produs de Warner Bros. Scandinavia pentru Nent Group. Creat de Amir Chandin, recent a fost confirmat că serialul va avea un al doilea sezon.

„Red Light”, thriller a cărui acţiune are loc în Anvers, creat de actriţele Halina Reijn şi Carice van Houten, care au fost şi producătoare, a câştigat premiul pentru interpretare şi cel acordat de studenţi.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

Selecţia Canneseries este coordonată de Albin Lewi, director artistic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.