Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu va pune în vânzare bilete pentru spectacolul din perioada 20-29 august

teatrulalba.ro
teatru sala alba

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu va avea loc în acest an în perioada 20-29 august, cu prezenţa spectatorilor în sălile de spectacole, dar şi alte spaţii închise precum bisericile, dar şi cu evenimente culturale în aer liber şi cu spectacole transmise pe Internet, iar biletele urmează să fie puse în vânzare în luna iulie, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, directorul teatrului sibian şi preşedintele festivalului, actorul Constantin Chiriac, conform agerpres.

"Vom face aşa cum am spus şi în conferinţa de presă trecută, festivalul. Construim împreună speranţa din 20 în 29 august. (...) Vom încerca în funcţie de tot ce vor fi decizii noi de guvern, să umplem sălile cât putem de mult. (...) Vom folosi de asemenea toate bisericile, vom avea spectacole importante în Piaţa Mare, în pietonală, în spaţiile din Piaţa Mică, Piaţa Habermann. (...) În clipa asta, noi respectăm legea, putem să primim oameni în proporţie de 70 % ocupare de sală. Noi sperăm din toată inima să fie sută la sută, cum e în Israel, cum e în alte ţări. Dacă va fi 70 (la sută n.r.), respectăm legea. Vom pune biletele în vânzare probabil, undeva în iulie", a declarat Constantin Chiriac.

Constantin Chiriac a mai precizat că 80 % din angajaţii teatrului sunt vaccinaţi, inclusiv el personal. De asemenea, cei care vor sosi la Sibiu, la festival, vor trebui să fie vaccinaţi sau să dovedească printr-un test că nu au COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.