Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul Internaţional EUROPAfest 2021 va avea loc în perioada 16 - 24 iulie, în București

romanticfm.ro
top muzical

Festivalul Internaţional EUROPAfest va avea loc anul acesta în perioada 16 - 24 iulie, sub sloganul „Return to Live Music. No limits, just hope !”, au anunţat miercuri organizatorii.

De regulă, festivalul avea loc în fiecare an în Capitală în luna mai, potrivit news.ro.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

„2020 a fost un an în care am conştientizat rolul artei şi în special al muzicii în a ne crea o stare de bine, de echilibru. După luni de restricţii şi săli de spectacole închise, după seri de streaming lipsite de emoţia live-ului, artiştii sunt nerăbdători să evolueze pe o scenă adevărată, cu public. Abia aşteaptă să simtă din nou energia vie a unui concert, să dăruiască seri memorabile, să comunice, să se conecteze, să inspire, dar mai ales să ofere speranţa că totul va fi bine”, au transmis organizatorii, jmEvents, într-un comunicat.

La fiecare ediţie, EUROPAfest a prezentat peste 250 de artişti din 40 de ţări, cu producţii din patru genuri muzicale – jazz, blues, pop şi muzică simfonică.

Festivalul, înfiinţat în 1994, a devenit în 2005 primul eveniment căruia Casa Regală i-a acordat Înaltul Patronaj, iar din 2015 este festival EFFE | Europe’s finest festivals, titulatură oferită de Comisia Europeană şi Parlamentul European.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.