Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalului Classics for Pleasure ia startul în weekend, la Sibiu

cinemagia.ro
marile serate muzicale bucuresti

Melomanii se pot bucura, de vineri până duminică, de concerte gratuite în Piaţa Mare din centrul istoric al Sibiului şi la Biserica Ursulinelor, în cadrul Festivalului Classics for Pleasure, potrivit organizatorilor, scrie Agerpres.

Cea mai aşteptată solistă este soprana Felicia Filip, care va concerta duminică, de la ora 20,00, în Piaţa Mare, alături de Diana Maria Petrache şi Orchestra Filarmonicii din Sibiu. 

Festivalul va începe vineri, la ora 20,00, în Piaţa Mare, cu soliştii Luiza Fatyol şi Marius Budoiu, alături de Filarmonica de Stat ?Transilvania' din Cluj-Napoca. 

Sâmbătă, de la ora 20,00, în Piaţa Mare vor urca pe scenă Adrian Petrescu cu Orchestra Philarmonia Elite. Tot sâmbătă, dar de la ora 16,00, la Biserica Ursulinelor, va avea loc un concert baroc. 

"Festivalul Classics for Pleasure este conceput în conformitate cu tendinţele europene în materie de spectacol, finalizat cu un concert Proms of Delight, realizat după modelul BBC Proms", informează organizatorii, pe site-ul evenimentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.