Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalurile Rock in Rio din Portugalia şi Brazilia, anulate şi anul acesta

TravelJapanBlog.com
festival concert

Festivalurile Rock in Rio din Portugalia şi Brazilia au fost anulate pentru al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei, potrivit news.ro.

Pentru ambele evenimente au fost anunţate noi date de desfăşurare pentru 2022.

În anunţul făcut de la Lisabona, organizatorii au precizat că, în ultimele 11 luni, au studiat diverse scenarii, au format grupuri de lucru şi s-au consultat cu autorităţile, însă „nu există garanţii că în iunie restricţiile vor fi reduse pentru a permite ca festivalul să aibă loc aşa cum era planificat iniţial”.

„Am visat la un 2021 cu mai multă libertate şi continuăm să credem că vara aceasta vom putea merge pe străzi ţinându-ne de mână. Dar pentru asta nu ne putem relaxa încă”, a mai fost transmis.

Citește și: VIDEO 'LECȚIA' de TEROARE și UMILINȚĂ la adresa Poliției Române vine de la Gorj - Agenți amenințați și înjurați de RECALCITRANTUL unei comune, lăsat fără permis

Următoarea ediţie a Rock in Rio Lisbon este stabilit să aibă loc în weekendurile 18 - 19 iunie şi 25 - 26 iunie 2022. Biletele cumpărate deja rămân valabile.

Cât priveşte ediţia Rock in Rio, ea a fost anulată de asemenea anul acesta. Organizatorii speră să o poată susţine în 2 - 4 septembrie şi 8 - 11 septembrie 2022.

„Rock in Rio mobilizează oamenii din interiorul şi din afara Oraşului Rock”, a spus Roberto Medina, preşedintele şi fondatorul Rock in Rio, într-un comunicat. „Primim turişti din absolut toate statele braziliene şi din alte 70 de ţări. Sunt 28.000 de oameni care lucrează pentru evenimentul care bucură 700.000 de oameni care ne vizitează”.

Subliniind că, momentan, prioritatea o reprezintă viaţa oamenilor, el a adăugat: „În septembrie 2022, vom fi din nou împreună şi pregătiţi pentru cel mai bun Rock in Rio din toate timpurile, la care vom sărbători pacea şi viaţa”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.