Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fetele de la SCM Craiova vor juca pe teren propriu returul cu Vipers, pentru câştigarea Cupei EHF la handbal feminin

minge handbal

Echipa de handbal feminin SCM Craiova, care va întâlni formaţia Vipers Kristiansand, în finala Cupei EHF, va juca manşa tur în Norvegia, în 5/6 mai, iar pe cea retur, pe teren propriu, cu trofeul ”pe masă”, în 12/13 mai, potrivit tragerii la sorţi de marţi a ordinii partidelor. SCM Craiova s-a calificat, în premieră, în finala Cupei EHF, după 23-22 şi 18-18 cu Kastamonu (Turcia), în timp ce Vipers Kristiansand a eliminat Viborg HK, cu 31-34 şi 29-23.

SCM Craiova s-a calificat în semifinale după ce a eliminat formaţia rusă Lada Togliatti (23-25 şi 26-23), în timp ce Kastamonu a trecut de HC Zalău (28-29 şi 27-24). HC Zalău s-a calificat în sferturi de pe locul 2 în grupa D (8 puncte), obţinute din disputele cu Larvik HK, Hoors HK şi Banik Most, iar SCM Craiova a fost tot pe poziţia a doua (8 puncte) în grupa A, din care au mai făcut parte Brest Bretagne Handball, Kuban Krasnodar şi Randers HK.

Deţinătoarea trofeului este formaţia rusă Rostov-Don, care în această stagiune joacă în Liga Campionilor, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.