Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fetița de 3 ani, din Năvodari, găsită în casă lângă mama decedată, a fost dată în grija unui asistent maternal, până la finalizarea anchetei

diabetesdaily.com
copil spital

Fetița care a fost găsită lângă mama decedată în apartamentul din Năvodari a fost plasată la un asistent maternal, până la clarificarea situației ei, deoarece nu fusese declarată de tată. Medicii legiști au stabilit că femeia a murit în urma unui infarct, potrivit mediafax.

Citește și: Întâlnire Firea - Stănescu - Neacșu - Petrea: În #echipă

Potrivit reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Constanţa, situația juridică a fetiței în vârstă de 3 ani, care a fost găsită în apartament alături de mama decedată, este incertă, astfel că s-a decis plasarea ei în asistență maternală, tatăl biologic având drept de vizită.

„Având în vedere situația juridică neclară, s-a decis ca măsură de protecţie plasarea fetiței la un asistent maternal profesionist până la clarificarea situației. În tot acest timp, tatăl biologic va putea vizita minora şi va primi tot sprijinul DGASPC Constanţa pentru rezolvarea situației”, au precizat reprezentanții instituției.

Aceștia mai menționează că fetița nu a fost declarată la naștere de tatăl biologic, fapt pentru care acesta trebuie să se adreseze unei instanțe pentru a-şi declara copilul.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, a fost descoperită moartă, în apartamentul ei din Năvodari, miercuri seară, în locuinţă fiind găsită şi fetiţa acesteia, de trei ani. Copila era într-o stare bună de sănătate.

Vecinii le-au povestit poliţiştilor că femeia nu avea un loc de muncă, locuia împreună cu fetiţa ei, în timp ce concubinul, împreună cu fiul cel mare, erau plecaţi la muncă în străinătate. Ei le-au declarat oamenilor legii că nu o mai văzuseră pe femeie de câteva zile, dar în tot acest timp au auzit fetiţă plângând.

Miercuri seară, vecinii au cerut ajutor la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de pompieri, militarii intrând în apartament pe un geam lăsat deschis. Aici au găsit-o pe femeie, decedată, în baie.

Medicii legişti au stabilit că moartea nu a fost una violentă, femeia decedând în urma unui infarct miocardic, pe care îl suferise cu maximum 24 de ore înainte de a fi găsită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.