Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fetița care a uimit țara la 'Românii au talent', mesaj pentru Klaus Iohannis

Radu Pop
Digi24
Siena Vușcan

Siena Vușcan, copilul care s-a remarcat la un concurs de talente, a fost invitată în emsiunea La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean. Siena a povestit despre cum s-a apucat de cântat operă chineză și a vorbit și despre președintele Klaus Iohannis.

“Cânt din plăcere și pentru că eu nu știu notele, atunci când vreau să învăț o melodie nouă, iau telefonul, caut o femeie, o cântăreața care cântă cel mai bine melodia și cânt încet după ea. La început, înțeleg cum e linia melodică și tot cânt așa după ea, și la un moment dat, începe să semene. Și așa cânt eu. Dar normal, ca să devină mai importat, la un moment dat trebuie să merg cu o profesoară și să învăț notele. (...) Eu vreau, atunci când cresc, să fiu artist! Îmi place foarte tare scena, acolo e locul meu. Vreau să fiu toată viața mea pe scene, cu lumini care vi spre mine și cu spectatori care se uită.” - a spus Siena La cină.

Deși e stabilită în China de 7 ani, Întrebată cine e președintele țării, Siena a răspuns imediat: “Klaus Iohannis. Nu, nu am cum să nu știu asta. Nu știu mare lucru, dar îmi place foarte tare cum arată, mi se pare că arată foarte bine la față” - a spus Siena Vușcan la Digi 24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.