Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fetița răpită din Rm. Vâlcea a fost găsită și adusă acasă

obiectivbr.ro
politist-politia-romana

Polițiștii au găsit și adus acasă, în jurul orei 21.00, în municipiul Râmnicu Vâlcea fetița de 11 ani care a fost răpită joi, din Râmnicu Vâlcea, anunță IPJ Vâlcea, conform mediafax.

„În acest moment, aceasta se află la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, pentru audieri, în vederea lămuririi tuturor circumstanțelor dispariției sale”, potrivit comunicatului.

Cercetările sunt continuate la nivelul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea.

O fetiță de 11 ani a fost răpită din Râmnicu Vâlcea de patru bărbați și o femeie care au luat-o cu un autoturism, plecând cu aceasta într-o direcție necunoscută, anunță Poliția Română.

„La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112, cu privire la dispariția unei minore, respectiv Miclescu Ana maria, în vârstă de 11 ani. Din cercetări a reieșit faptul că, în data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 14.50, la domiciliul minorei situat în municipiul Râmnicu Vâlcea, zona Căzănești, s-ar fi prezentat 4 bărbați și o femeie, care au luat-o cu un autoturism, plecând cu aceasta într-o direcție necunoscută”, anunțau polițiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.