Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Fiara' critică punctul slab al Naționalei, în meciul cu Suedia: Cei trei jucători puși la zid de Marius Lăcătuș

www.steauaonline.com
Lacatus Steaua

Fostul internațional Marius Lăcătuș a analizat prestația României din meciul cu Suedia, de vineri, scor 0-2, în urma căruia tricolorii au ratat calificarea la EURO 2020 din preliminarii. Lăcătuș a evidențiat erorile de la goluri comise de jucătorii veniți de la naționala U21, potrivit Mediafax.

"Hai să ne uităm cum am primit golurile. În zonă centrală, acolo unde sunt jucătorii de la naționala U21 - Rus, Nedelcearu, plus Băluță. Dacă era un pic atent, Băluță putea să corecteze din poziționarea greșită a celor doi", a declarat Lăcătuș, luni, la Pro X.

Dan Barna și-a ales favoritul în turul II: 'Îi îndemn pe simpatizanţi şi susţinători să facă la fel'

De asemenea, fostul mare jucător al Stelei a vorbit și despre debutantul Vasile Mogoș: "Nu putem să ne dăm cu părerea după un singur joc, mai ales după rezultatul care a fost. Probabil i se vor da șanse în continuare și rămâne de văzut dacă va confirma sau nu".

România a fost învinsă de Suedia, vineri seara, pe Arena Naționala, scor 0-2, în penultima rundă din grupa F de calificare la EURO 2020. În urma acestui rezultat, tricolorii au ratat accederea la turneul final din actualele preliminarii.

Deşi nu mai poate obţine calificarea la EURO 2020 din preliminarii, tricolorii vor mai avea o şansă la barajul din Liga Naţiunilor, care presupune disputarea a două runde (semifinală şi finală) împotriva unui adversar care urmează să fie desemnat. Tragerea la sorţi pentru acest baraj va avea loc vineri, 22 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.