Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fidelii lui Dragnea, răspuns VIRULENT pentru Mihai Chirica, după scrisoarea deschisă a primarului

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a transmis o scrisoare deschisă către consilierii locali ai PSD din Iași, pe care îi acuza că execută cu obediență ordinele lui Dragnea și nu țin cont de interesele orașului. În replică, consilierii locali îi arată lui Chirica că el este cel care s-a depărtat de obiectivele impuse în urma alegerilor.

Citește și: Mihai Chirica, scrisoare deschisă: atacuri în RAFALĂ la adresa lui Liviu Dragnea

”PSD Iași apreciază intenția domnului primar Mihai Chirica de a face dovada unui timid moment de sinceritate și de a „spune lucrurilor pe nume”. Îi mulțumim că se mândrește cu „programul nostru” de guvernare locală, un program exclusiv al PSD Iași prin care s-au câștigat alegerile locale, atât în municipiul, cât și în întreg județul Iași. Noi ne ținem de cuvânt. Până acum, numai la Consiliul Județean Iaşi au fost atraşi de 50 de ori mai mulți bani europeni decât la Primăria Iaşi.

Ne-am fi așteptat să regăsim printre rândurile transpuse câteva asigurări în legătură cu solicitările consilierilor locali ai PSD Iași. Câteva asigurări care să vizeze punerea în practică a unor proiecte foarte importante pentru comunitatea ieșeană: realizarea drumului secundar de acces spre Aeroportul Internațional Iași, rezolvarea accesului rutier unic pentru viitorul Spital Regional de Urgență, transparentizarea cheltuirii banului public pentru Festivalul Internațional al Educației (FIE), precum și urgentarea demersurilor de transmitere a expertizei tehnice de la Spitalul Clinic „Dr.C.I. Parhon” la Ministerul Dezvoltării pentru a primi fonduri guvernamentale.

În același timp îi asigurăm pe ieșeni că nimeni din PSD Iași nu a fost constrâns niciodată să facă nimic din ceea ce nu a dorit. Nici chiar domnul primar Mihai Chirica. Doar că, la un moment dat, a cules roadele la ceea ce a semănat!

PSD Iași transmite un mesaj foarte clar de colaborare pentru realizarea proiectelor în beneficiul comunității ieșene. Suntem deschiși pentru un parteneriat cu adevărat democratic, în care primarul Iașului să țină cont și să respecte majoritatea stabilită și impusă de ieșeni în Consiliul Local.

Iar în ceea ce privește jurămintele în fața lui Dumnezeu: să ne ierte domnul primar!

Dar suntem circumspecți. A mai făcut câteva și a cam uitat de ele!”, se arată într-un comunicat al PSD Iași.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.