Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FIFA a anunțat că organizarea Mondialului Under-17 din acest an nu se va mai organiza în Peru: infrastructura nu va fi gata la timp

FIFA

FIFA a anunţat luni că organizarea Mondialului din acest an rezervat naţionalelor Under-17 (10 noiembrie - 2 decembrie), care ar fi trebuit să se desfăşoare în Peru, nu va mai avea loc în această ţară deoarece infrastructura nu va fi gata la timp, scrie AFP.

"Am retras Perului această organizare. Biroul Consiliului FIFA va numi o nouă ţară gazdă cât mai curând posibil", se arată într-un comunicat al FIFA.

Conducerea FIFA s-a referit la "incapacitatea Peru de a-şi îndeplini angajamentele în pregătirea infrastructurii esenţiale pentru buna desfăşurare a evenimentului".

FIFA a subliniat însă că are în continuare "relaţii foarte bune" cu Federaţia peruană (FPF) şi a mulţumit acesteia "pentru eforturile sale", menţionând că în viitor va organiza o competiţie în această ţară.

Miercurea trecută, FIFA retrăsese Indoneziei organizarea CM Under-20 (20 mai-11 iunie), de data aceasta din motive politice, deoarece guvernatorii a două provincii ale arhipelagului doreau să interzică participarea echipei Israelului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.