Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FIFA lucrează la organizarea unei Ligi Mondiale

FIFA

Federaţia internaţională de fotbal poartă în prezent discuţii privind crearea unei Ligi Mondiale, la care să participe cele mai importante cluburi de pe toate continentele, a dezvăluit egipteanul Hany Abo Rida, membru în Consiliul FIFA, informează cotidianul sportiv AS, potrivit Agerpres.

Liga Mondială FIFA are în vedere reunirea câştigătorilor ligilor la nivel internaţional. "Important este că FIFA şi Confederaţia Africană de Fotbal (CAF), împreună cu toate confederaţiile de pe celelalte continente discută pentru a organiza o Ligă Mondială, în care să trei sau patru echipe din Africa vor juca împotriva cluburilor de top din întreaga lume. Este o provocare uriaşă, la care ne gândim să luăm parte în următorii doi ani", a declarat Abo Rida pentru televiziunea egipteană.

Citește și: BREAKING Dragnea a SCOS IEPURELE DIN PĂLĂRIE în fața judecătorilor...

Preşedintele Confederaţiei Africane de Fotbal, sud-africanul Patrice Motsepe, şi-a exprimat la rândul său interesul de a crea o Super Ligă africană, după modelul celei propuse pentru Europa de preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, şi care a generat furia UEFA.

"Organizarea Super Ligii africane este doar o propunere, deoarece industria fotbalului este o problemă financiară importantă. Se poartă discuţii", a mai spus Hany Abo Rida.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.