Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FIFA prelungește măsurile privind punerea la dispoziție a jucătorilor pentru echipele naționale

fifa

FIFA a decis vineri să prelungească măsurile în legătură cu punerea la dispoziție de către cluburi a jucătorilor pentru echipele naționale, dar și cele referitoare la înregistrarea jucătorilor la cluburile participante în competiții perturbate de pandemie. Decizia a fost luată din cauza pandemiei, notează mediafax.

Înaintea următoarei ferestre competiționale dedicate meciurilor internaționale, atât la feminin, cât și la masculin, dar și la futsal, și în urma feedbackului pozitiv primit de la comunitatea fotbalistică, cu privire la măsurile temporare puse în aplicare anul trecut, FIFA a decis să extindă până la sfârșitul lunii aprilie 2021 modificările Regulamentului privind statutul și transferul jucătorilor, referitoare la punerea la dispoziție a acestora pentru echipa națională.

De asemenea, pentru a menține flexibilitatea necesară, reflectând circumstanțele diverse și variate din întreaga lume, FIFA a mai decis să extindă măsurile temporare care au fost introduse anul trecut, cu privire la înregistrarea jucătorilor.

În consecință, jucătorii pot fi înregistrați la maximum trei cluburi și sunt eligibili să joace meciuri oficiale pentru trei cluburi pe parcursul unui sezon.

Totodată, federațiile pot cere în orice etapă prelungirea sau modificarea datei de începere și de încheiere a sezonului, pot solicita prelungirea sau modificarea perioadelor de înregistrare care au început deja sau care nu au început.

FIFA, împreună cu confederațiile și federațiile membre, va continua să monitorizeze situația din întreaga lume, lucrând împreună cu acestea pentru a asigura sănătatea tuturor celor implicați în viitoarele meciuri internaționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.