Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fifor, despre sancționarea lui Orban: Îl rugăm să se gândească mai bine când vorbește în public

Mihai Fifor

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat, joi, că sancționarea de către CNCD a lui Ludovic Orban arată că acesta nu respectă regulile minime de decență, însă vrea să fie la guvernarea țării. Social-democratul îl roagă pe liderul PNL să se gândească mai bine atunci când vorbește în public.

„Limbajul absolut odios și declarațiile președintelui PNL au fost considerate discriminatorii și sancționate de către CNCD. Acesta este Ludovic Orban, cel care nu poate respecta minimele reguli ale decenței, dar se vrea la guvernarea țării”, a scris Mihai Fifor, joi, pe Facebook.

Social-democratul mai precizează că Ludovic Orban nu respectă de obicei adevărul și acuratețea informațiilor, dând ca exemplu afirmațiile acestuia potrivit cărora guvernarea nu mai are bani de pensii și salarii.

„Același Ludovic Orban care nu este foarte prieten nici cu adevărul și acuratețea informațiilor și care, între două înjurături, ne mai spune că nu sunt bani de pensii și salarii, desi știe foarte bine că în trimestrul II 2019, bugetul de pensii a înregistrat un excedent de peste 218 milioane lei. Îl rugăm pe domnul Orban să se gândească mai bine când vorbește public, și pe formă, și pe fond”, a conchis Fifor.

Reacția lui Mihai Fifor vine după ce președintele PNL Ludovic Orban a primit două avertismente de la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru o declarație referitoare la „scroafele suite în copac” și cealaltă în care a spus că „Guvernul PSD este ca țiganul care omoară calul care trage ca sa-i ia potcoavele”.

În mai 2018, aflat la Tulcea, Ludovic Orban a catalogat unii funcţionari din administraţie ca fiind luaţi de la coada vacii sau scroafe în copaci. Liderul liberal a mai fost sancționat pentru declarația potrivit căreia : „Guvernul PSD este ca țiganul care omoară calul care trage ca sa-i ia potcoavele”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.